Pendaftaran Seminar
Nama Alamat Email H/P No. Tempat Seminar

Testimonial # 4

Published by admin on Monday, April 15, 2013

Dear En. XXXX XXXX,

Pada hemat saya, adalah lebih baik sekiranya saudara menghadiri Kursus En. Aziz Ibrahim CFP “Putrajaya Group Bengkel Pengurusan Kewangan dan Bebas Hutang” di Putrajaya pada 10 Februari nanti. Mungkin teman-teman di yahoogroups ni boleh membantu, tetapi dengan menggunakan khidmat En. Aziz, insyaAllah jalan untuk menutup lubang-lubang hutang saudara tidak mustahil dapat disegerakan.
Sebelum saya menghadiri seminar En. Aziz, dah 4 buah bank saya mohon loan, tapi ditolak. Mungkin ada hikmahnya, saya berkesempatan mengikuti salah satu seminar En. Aziz. Tanpa berfikir panjang, saya terus sign up untuk dapatkan khidmat En.Aziz.

Walaupun hampir 4 bulan berlalu setelah mendapatkan khidmat nasihat En. Aziz, dan 10 kali isi borang untuk memohon loan dan masih ditolak oleh semua bank tersebut, saya tak mengalah. Saya masih berusaha dan Alhamdulillah, akhirnya saya dapat pinjaman daripada Bank Rakyat pada bulan lepas. Perjalanan saya masih jauh, saya belum pun lagi mempunyai OD walaupun di tangan saya ada sijil ASB berpuluh ribu. Setakat ini dah 3 bank RHB termasuk menggunakan bantuan En. Jimmy RHB Balakong, tapi masih gagal. Saudara boleh fikir betapa teruk masalah kewangan saya bukan?

Tapi saya masih belum mengalah, dengan bantuan En. Aziz, saya tahu suatu hari nanti saya akan menyiapkan platform saya sendiri. Mungkin saudara tertanya-tanya, kalau dah guna khidmat En. Aziz nape still susah nak dapatkan OD? Kelebihan khidmat En. Aziz ialah: kita, diri kita sendiri yang akan berusaha, berpeluh keluar masuk bank dan menadah tangan berdoa untuk mencari jalan bagi membebaskan diri dari belenggu hutang. Dengan itu kita akan dapat pengajaran paling berharga dalam hidup ini, bukan senang nak senang, dan bukan susah nak susah.

Dengan bantuan dan bimbingan En. Aziz, setiap kali saya tersadung dan jatuh, dia akan bimbing dan tunjukkan jalan. Tapi kita lah yang kena bangun dan jalan sendiri. Walaupun dah 3 kali RHB menghampakan saya, masih ada pelbagai cara yang En. Aziz ajar bagi membolosi halangan untuk membuat OD dan menyiapkan platform. Itu adalah salah satu kelebihan kalau join En. Aziz… Nasihat saya brader Xxxx Xxxx, pls do consider to join En. Aziz programmes, we may help you here in yahoogroups, but each and everyone of us should apply tailored made plan towards debt free life.. especially from someone pro like En. Aziz.

- En Roslan & Puan Nabilah –
 
More testimonials

 

Admin area

 
 
 

About Us

  • sekuriti.gif
    Dilesenkan di bawah Suruhanjaya Sekuriti Malaysia sebagai Perancang Kewangan/Penasihat Pelaburan Suruhanjaya Sekuriti No. Lesen : CMSL-1/A0001/2007
  • logo.gif
 
 

Download & Links

  • borang-pff-label.gif
  • peta-pejabat-label.gif
  • peta-lokasi-bengkel-label.gif