azizcfpx.com
http://azizcfpx.com/forum/

apa yg terjadi, apa yang bakal terjadi n apa dah jadi?
http://azizcfpx.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=2227
Page 2 of 2

Author:  Nik Anuar Zaleha [ 15 Jun 2010, 14:35 ]
Post subject:  Re: apa yg terjadi, apa yang bakal terjadi n apa dah jadi?

Usaha tangga kejayaan... :mrgreen:

Author:  erda [ 16 Jun 2010, 11:28 ]
Post subject:  Re: apa yg terjadi, apa yang bakal terjadi n apa dah jadi?

salam semua alhamdulillah semua hutang dah habis dan buat saving yang pertama .... tapi pagi ni pergi kerja musibah melanda kereta kesayangan ku yang baru full payment arahan en. aziz .... kena langgar anjing habis depan hancur econ bocor kuat betul anjing tu.... dah nasib sabar ajerlah .... :cry: :cry:

Author:  Rina [ 23 Jun 2010, 16:00 ]
Post subject:  Re: apa yg terjadi, apa yang bakal terjadi n apa dah jadi?

salam semua...

biasanya bila kita start boley buat simpanan ya? selepas setel semua hutang? saya ada hutang kereta dan rumah sahaja.... hutang rumah tersangatlah banyak lagi...heheheheheh..

Baru ajek lepas hadiri bengkel. Bengkel yg sangat menarik walau kena taji ajek...hahahah... Borang PFF dah hantar.. Hantam ajek sbb kita sendiri tatau matlamat yg kita hasratkan tuh boley dicapai atau cam mustahil ajek... adakah kami bakal ditembak dengan Cik Aziz kami pon tatau... :roll: tatau lagi bilakah giliran kami...... berdoa ajek semuaga Allah permudahkan segalanya... Amin.

Author:  cikgu rockers [ 26 Jul 2010, 22:29 ]
Post subject:  Re: apa yg terjadi, apa yang bakal terjadi n apa dah jadi?

alhamdulillah setelah menjalankan program ajit ni hutang pl ngan kete setel one shot je....skang balik skolah naik moto dah tak pk hutang piutang lg dah...pk gambar agong je...hutang yang sepatutnye terpaksa dibayar 5 tahun lagi setel dalam 2 bulan je.,, hidup makin seronok bleh menyimpan 10x ganda dari sebelum menjalankan program ajit...rezeki anak...

Author:  faizul [ 27 Jul 2010, 03:11 ]
Post subject:  Re: apa yg terjadi, apa yang bakal terjadi n apa dah jadi?

cikgu rockers wrote:
alhamdulillah setelah menjalankan program ajit ni hutang pl ngan kete setel one shot je....skang balik skolah naik moto dah tak pk hutang piutang lg dah...pk gambar agong je...hutang yang sepatutnye terpaksa dibayar 5 tahun lagi setel dalam 2 bulan je.,, hidup makin seronok bleh menyimpan 10x ganda dari sebelum menjalankan program ajit...rezeki anak...


cikgu rockers... jelous saya... x sabar nak mula model ajit ni. cepatlah duit OD masuk. banyak hutang ni..

Author:  cikgu rockers [ 27 Jul 2010, 22:19 ]
Post subject:  Re: apa yg terjadi, apa yang bakal terjadi n apa dah jadi?

sedara faizul anda juga boleh melakukannya... lagi satu lepas menjalani program ajit ni disiplin diri dalam hal perbelanjaan sangat tinggi..... fokus pada kerja juga semakin meningkat sebab kita dah yakin ngan kewangan kita....juga hari-hari yang berlalu sangat indah sekali.. berbunga2. tibgkatkan motivasi dan prestasi diri.

Author:  cikgu_eyie [ 04 Jul 2011, 15:55 ]
Post subject:  Re: apa yg terjadi, apa yang bakal terjadi n apa dah jadi?

hahahahaha... aku amat amat setuju ngan cikgu rockers...... bila nak pekena teh tarik cikgu rockers... nak pekena kat pandan ke kat bukit rangin??? wakakakakakaka

Author:  tengku7 [ 05 Aug 2011, 00:40 ]
Post subject:  Re: apa yg terjadi, apa yang bakal terjadi n apa dah jadi?

salam cikgu_eyie
kebetulan ada di kuantan dlm jangkamasa agak lama apa kata klu kita
ngeteh kat coffee street...lepas terawih :D

Author:  cikgu_eyie [ 13 Aug 2011, 08:25 ]
Post subject:  Re: apa yg terjadi, apa yang bakal terjadi n apa dah jadi?

salam tengku7.....
sori la lama x bukak forum ni... baru perasan arr ada msg..... kalu ada lagi kat kuantan... leh arr kita g ngeteh pas terawih..... pm saya katy inbox saya.... aku_eyie@yahoo.com.........

Page 2 of 2 All times are UTC + 8 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/