azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 21 Aug 2019, 15:06

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: MCamana kami yg ada CCRIS/CTOS ni nak menyertai prog ni..
PostPosted: 29 Oct 2009, 16:52 
Offline

Joined: 12 Oct 2009, 23:55
Posts: 5
MCamana kami yg ada CCRIS/CTOS ni nak menyertai prog ni..

memang la nak kena selesai semua tu dan ke bank negara. tapi masalahnya nak hidup skrg ni pun sempit dan sangap..

Cuba la beri idea...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MCamana kami yg ada CCRIS/CTOS ni nak menyertai prog ni..
PostPosted: 31 Oct 2009, 13:15 
Offline

Joined: 21 Oct 2009, 12:21
Posts: 10
Location: kuantan, pahang darul makmur.....
salam......
yap.... adakah en. aziz akan menerima klien yang ccris ataupun ctos.....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MCamana kami yg ada CCRIS/CTOS ni nak menyertai prog ni..
PostPosted: 01 Nov 2009, 21:08 
Offline

Joined: 14 Jun 2009, 23:29
Posts: 65
salam...

sememangnya setiap org ada masalah kewangannya sendiri. nasihat yette besar mana pun masalah tu..cikgu eyie kenalah tunjukan kesungguhan untuk menyelesaikan mslh kewangan tu yang penting kena pergi BENGKEL..persiapkan diri dngn form yg ada dalam laman web En Aziz..Usaha Tangga Kejayaan. yette dulu pun dlm kmpln high risk nyaris2 ditolak tapi akhirnya berkat kesungguhan dan kerjasama yang diberikan yette telahpun berjaya menjadi client En Aziz..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MCamana kami yg ada CCRIS/CTOS ni nak menyertai prog ni..
PostPosted: 03 Nov 2009, 11:14 
Offline

Joined: 12 Oct 2009, 23:55
Posts: 5
[quote=[code][/code]"yette_faisir"]salam...

sememangnya setiap org ada masalah kewangannya sendiri. nasihat yette besar mana pun masalah tu..cikgu eyie kenalah tunjukan kesungguhan untuk menyelesaikan mslh kewangan tu yang penting kena pergi BENGKEL..persiapkan diri dngn form yg ada dalam laman web En Aziz..Usaha Tangga Kejayaan. yette dulu pun dlm kmpln high risk nyaris2 ditolak tapi akhirnya berkat kesungguhan dan kerjasama yang diberikan yette telahpun berjaya menjadi client En Aziz..[/quote]
[quote][/quote]

salam. yette..

sya nak la tau mcmana masalah yette tuu.. klu boleh.

klu mcm saya ni, ada menjamin kereta .... dan tentu la saya tak bayar langsung pun..

2. saudara lak guna nama nak beli kereta dan langsung tak bayar juga.

jadi mcamana saya nak selesaikan semua tu..
dan macaman pulak saya boleh nak mengikuti program En. aziz nii..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MCamana kami yg ada CCRIS/CTOS ni nak menyertai prog ni..
PostPosted: 07 Nov 2009, 22:35 
Offline

Joined: 26 Oct 2009, 20:54
Posts: 9
salam

utk yg ade masalah ccris/ctos.. ikut pengalaman sy ngan en aziz dl mmg tkde pilihan lain.. tpakse jgk settle kan hutang and pastu dapat kan release letter dr bank.. surat tu penting utk clearkan nm kt kay sistem ccris/ctos..

pastu br dapat proceed utk jd client en aziz.. sbb ape camtuh? kene le tanyer en aziz hehe..

p/s klau salah tlg betulkan yer:)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MCamana kami yg ada CCRIS/CTOS ni nak menyertai prog ni..
PostPosted: 11 Nov 2009, 15:22 
Offline

Joined: 21 Oct 2009, 12:21
Posts: 10
Location: kuantan, pahang darul makmur.....
terima kasih nizam404......


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MCamana kami yg ada CCRIS/CTOS ni nak menyertai prog ni..
PostPosted: 13 Nov 2009, 10:17 
Offline

Joined: 13 Nov 2009, 10:07
Posts: 1
Salam,
En. Aziz, saya bercadang utk pegi bengkel di putrajaya pd 22 Nov ni ada kosong lagi tak?

ladyn wrote:
MCamana kami yg ada CCRIS/CTOS ni nak menyertai prog ni..

memang la nak kena selesai semua tu dan ke bank negara. tapi masalahnya nak hidup skrg ni pun sempit dan sangap..

Cuba la beri idea...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MCamana kami yg ada CCRIS/CTOS ni nak menyertai prog ni..
PostPosted: 25 Mar 2010, 22:20 
Offline

Joined: 25 Mar 2010, 22:06
Posts: 1
salam en aziz,

adakah peluang org sperti saya yg ada masalah CCRIS/CTOS menertai program ini
saya betul2 buntu sbb belanja cukup2 mkn je skrg dan teringin sgt nak settlekan hutang piutang tu
hrp en aziz dpt memberi pandangan

wassalam


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MCamana kami yg ada CCRIS/CTOS ni nak menyertai prog ni..
PostPosted: 28 Aug 2010, 15:26 
Offline

Joined: 21 Oct 2009, 12:21
Posts: 10
Location: kuantan, pahang darul makmur.....
salam.....
ehem... ehem.....
CCRIS dah settle dah... duit untuk buat od seperti en. aziz suruh dah ade..... ni baca forum ada masalah plak ngan PNB x bagi buat od bersandaran sijil ASB.... cam mana saya nak wat nih???? tolong.... tolong.....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MCamana kami yg ada CCRIS/CTOS ni nak menyertai prog ni..
PostPosted: 31 Aug 2010, 06:44 
Offline

Joined: 20 Jun 2010, 01:29
Posts: 32
cikgu_eyie wrote:
salam.....
ehem... ehem.....
CCRIS dah settle dah... duit untuk buat od seperti en. aziz suruh dah ade..... ni baca forum ada masalah plak ngan PNB x bagi buat od bersandaran sijil ASB.... cam mana saya nak wat nih???? tolong.... tolong.....


cikgu_eyie,
memang x dapat od (personal) skrg ni.buang masa je apply.kecuali kalau cikgu brniaga dan ada SSM & lesen PBT tempat cikgulah,baru boleh. tapi skrg ni en aziz suruh kita guna Current account je, x yah pakai od.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group