azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 21 Aug 2019, 15:50

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 25 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: Pertanyaan kewangan anda
PostPosted: 27 Apr 2010, 23:49 
Offline

Joined: 14 Jul 2009, 22:14
Posts: 9
salam... tima kasih di atas pandangan kawan2 sekalian. apa yang saya paham saya punya plan ialah cash advance tu xyah amik dah dan saving pun xde..mgkin saya akan wat kputusan x amik r cash advance n xde saving sy cms1..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pertanyaan kewangan anda
PostPosted: 28 Apr 2010, 00:10 
Offline

Joined: 19 Jan 2010, 21:58
Posts: 13
btl jgk tu kata fazila..lain org lain plan. sy pny plan sama dgn fazila..tak pun lain kali rakam guna hp masa buat appoiment tu, klu agak2 lupa kt dengar semula...tak de org marah punya!!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pertanyaan kewangan anda
PostPosted: 28 Apr 2010, 08:22 
Offline

Joined: 16 Mar 2009, 11:54
Posts: 23
haaa...btul tuh cik fazila..
mase CMS2 sy pun en aziz n Co. x advice klua cash advance n NO saving...
sbb tuh saya ckp bedasarkan pengalaman sayer...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pertanyaan kewangan anda
PostPosted: 15 May 2010, 21:50 
Offline

Joined: 19 Jan 2010, 21:58
Posts: 13
salam en aziz & rakan2,

Saya nak bertanya berkenaan OD dlm acc..

Berapakah % minimum OD yg sepatutnya ada dlm acc pada setiap bulan. sebelum ni en aziz ada mengatakan ada peserta yg mempunyai OD tahap kritikal dengan tanpa membuat simpan & tidak mengikut plan yg ditetapkan.. Berapakah % OD yg tahap kritikal itu?

**maafkn saya jika soalan di atas telah dibincangkan sblm ini.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pertanyaan kewangan anda
PostPosted: 16 May 2010, 20:40 
Offline

Joined: 06 Oct 2009, 13:14
Posts: 37
irwana wrote:
salam en aziz & rakan2,

Saya nak bertanya berkenaan OD dlm acc..

Berapakah % minimum OD yg sepatutnya ada dlm acc pada setiap bulan. sebelum ni en aziz ada mengatakan ada peserta yg mempunyai OD tahap kritikal dengan tanpa membuat simpan & tidak mengikut plan yg ditetapkan.. Berapakah % OD yg tahap kritikal itu?

**maafkn saya jika soalan di atas telah dibincangkan sblm ini.


Klw btul2 ikut plan bal OD sure x beza sgt. X kurang 10% dr balance OD masa CMS. Klw kurang otomatik en.aziz reject.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 25 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group