azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 10 Dec 2019, 06:12

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: cc HL dan BSN
PostPosted: 26 Jan 2010, 16:53 
Offline

Joined: 26 Jan 2010, 16:46
Posts: 1
As salam en aziz.
permohonan saya untuk cc Hong Leong dan BSN ditolak. Ada alternatif lain tak?
untuk makluman, cc Bank Islam dan Bank Rakyat dah lulus.
harap maklumbalas en aziz.
terima kasih


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: cc HL dan BSN
PostPosted: 26 Jan 2010, 23:46 
Offline

Joined: 23 Mar 2009, 19:13
Posts: 27
Salam,

Utk BSN antar terus ke BSN centre kat KL. Mcm saya dulu mcm tu. Submit kat branch-reject. Antar terus kat centre terus approve


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: cc HL dan BSN
PostPosted: 08 Jul 2010, 12:15 
Offline

Joined: 03 May 2010, 11:27
Posts: 15
CC Hong Leong Essential dah ditamatkan sebulan lepas.. tinggal CC biasa sahaja.

so option saya tinggal bank Islam, bank rakyat dan BSN Al-Aiman sahaja.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: cc HL dan BSN
PostPosted: 23 Oct 2010, 23:44 
Offline

Joined: 26 Feb 2010, 23:28
Posts: 23
[quote="Rina"]CC Hong Leong Essential dah ditamatkan sebulan lepas.. tinggal CC biasa sahaja.

so option saya tinggal bank Islam, bank rakyat dan BSN Al-Aiman sahaja.[/quote]

yer ker? tak sangka lak.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: cc HL dan BSN
PostPosted: 26 Oct 2010, 22:03 
Offline

Joined: 02 Jul 2010, 19:35
Posts: 4
salam..saya ada problem yg sama.out of 4 kad yg kena apply..dpt 1 je,bank Islam..so saya fikir,klu reapply nanti blh tak attach statement C/A bank?sbb dalam akaun tu mmg byk duit.hehe..(platform guna C/A enterprise).nak deal dgn bank kita kena tunjuk kat bank kita byk duit kan..?selain tu EA form mmg dah disertakan.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: cc HL dan BSN
PostPosted: 09 Dec 2010, 15:51 
Offline

Joined: 05 Mar 2009, 12:29
Posts: 7
Hong leong essentials card masih lagi aktif. saya baru menerimanya 2 minggu yg lalu.
tq


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group