azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 10 Dec 2019, 06:11

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: sebelum cms 1...
PostPosted: 06 May 2010, 10:53 
Offline

Joined: 30 Mar 2010, 09:14
Posts: 9
Salam,

Saya tengah tunggu cms 1, plan tamat bulan april,kalau ikut jadual cms 1 bulan mei ni. Ramai yang tunggu mungkin lambat lagi.Sekarang ni tengah confuse...bulan mei ni kena wat cash advance ke tak?? ada beberapa mazhab... :roll:

Nyesal sungguh tak tanya masa pertemuan od aritu... bukan pe,masa tu dah syok tengok plan leh wat saving dan beli kete baru...tu yang lupa nak tanya detail...buat kawan2 yang nak gi pertemuan OD tanya betul2...detail...takle kompius cam saya ni... :D


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: sebelum cms 1...
PostPosted: 09 May 2010, 08:55 
Offline

Joined: 01 Jan 2010, 18:23
Posts: 1
Salam Katin,

Kalau nak diikutkan bulan Mei x payah wat cash advance.Saving kat Asb pun x yah....cuma bayar hutang kredit kad bln sblmnya n hutang2 yg berkaitan.Bln Mei semua duit gaji masuk dlm OD.Saya pun tgh tgu CMS1 nie....x dpt sms dr Kak Lin lagi...rasanya bulan Jun kot....

Wassalam.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: sebelum cms 1...
PostPosted: 09 May 2010, 12:07 
Offline

Joined: 06 Oct 2009, 13:14
Posts: 37
katin wrote:
Salam,

Saya tengah tunggu cms 1, plan tamat bulan april,kalau ikut jadual cms 1 bulan mei ni. Ramai yang tunggu mungkin lambat lagi.Sekarang ni tengah confuse...bulan mei ni kena wat cash advance ke tak?? ada beberapa mazhab... :roll:

Nyesal sungguh tak tanya masa pertemuan od aritu... bukan pe,masa tu dah syok tengok plan leh wat saving dan beli kete baru...tu yang lupa nak tanya detail...buat kawan2 yang nak gi pertemuan OD tanya betul2...detail...takle kompius cam saya ni... :D


tengokla balik apa yg drangka dlm kertas yg bertajuk MEKANISME MODEL AJIT tu. rasanya cash advance dr cc x perl buat. mmg OD akn susut byk sbb duit yg masuk pn x byk..hnya gaji je. x percaya tanya melalui email kt en.aziz.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: sebelum cms 1...
PostPosted: 10 May 2010, 09:56 
Offline

Joined: 11 Jul 2009, 21:44
Posts: 136
makin sibuk en aziz sekarang..
apa pun di harap kawan2 bersabar...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: sebelum cms 1...
PostPosted: 10 May 2010, 10:43 
Offline

Joined: 30 Mar 2010, 09:14
Posts: 9
tima kasih bagi respon, saya buat yang mcm kwn2 bagitau...tima kasih atas maklumat...
sekarang ni rasa lapang sikit hati...hutang semakin kurang,simpanan pun ada... alhamdulilah, tima kasih banyak pada en.aziz sekeluarga dan team...moga Allah merahmati :P


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: sebelum cms 1...
PostPosted: 10 May 2010, 11:34 
Offline

Joined: 08 Oct 2009, 09:58
Posts: 8
itula od sy pun sm...saya mula2 confuse gak nape od sy susut byk sgt.model AJIT saya dh selesai april aritue nie tgh tgg cms 1..nasibla ader kwn sy yg dah cms1 terangkan kat sy..takut gak ler kalo en aziz ngamuk kat kami..pdhal kami tak enjoy pn ngn duit tue...huhuhu..sy dh sms kak lin dpt no. 68.. utk cms 1..ngah tgg sms la nie..tak tau la..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: sebelum cms 1...
PostPosted: 11 May 2010, 10:33 
Offline

Joined: 30 Mar 2010, 09:14
Posts: 9
InsyaAllah kami tunggu dengan sabar bobmalaya,bak kata en.aziz bukan senang nak senang bukan susah nak susah...cuma kami ni org baru pengalaman pun takde,jadi kalau lambat tu rasa risau je dalam hati...kami ikut plan e.aziz 100 persen... ( e.aziz pernah cakap dalam seminar " this is my way...not your way"...)

Apa pun...thanks e.aziz...rasanya saya dah jumpa cahaya dalam melalui terowong gelap yang panjang... :ugeek:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: sebelum cms 1...
PostPosted: 14 May 2010, 13:35 
Offline

Joined: 14 Jul 2009, 22:14
Posts: 9
salam..sy pun tgh tggu cms 1.tapi no 377...hua..lmbtnyer lgi..sabar..sabar..
ada x dr pantai timur kawan2


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group