azizcfpx.com
http://azizcfpx.com/forum/

sebelum cms 1...
http://azizcfpx.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=26422
Page 1 of 1

Author:  katin [ 06 May 2010, 10:53 ]
Post subject:  sebelum cms 1...

Salam,

Saya tengah tunggu cms 1, plan tamat bulan april,kalau ikut jadual cms 1 bulan mei ni. Ramai yang tunggu mungkin lambat lagi.Sekarang ni tengah confuse...bulan mei ni kena wat cash advance ke tak?? ada beberapa mazhab... :roll:

Nyesal sungguh tak tanya masa pertemuan od aritu... bukan pe,masa tu dah syok tengok plan leh wat saving dan beli kete baru...tu yang lupa nak tanya detail...buat kawan2 yang nak gi pertemuan OD tanya betul2...detail...takle kompius cam saya ni... :D

Author:  iffendi [ 09 May 2010, 08:55 ]
Post subject:  Re: sebelum cms 1...

Salam Katin,

Kalau nak diikutkan bulan Mei x payah wat cash advance.Saving kat Asb pun x yah....cuma bayar hutang kredit kad bln sblmnya n hutang2 yg berkaitan.Bln Mei semua duit gaji masuk dlm OD.Saya pun tgh tgu CMS1 nie....x dpt sms dr Kak Lin lagi...rasanya bulan Jun kot....

Wassalam.

Author:  fazila [ 09 May 2010, 12:07 ]
Post subject:  Re: sebelum cms 1...

katin wrote:
Salam,

Saya tengah tunggu cms 1, plan tamat bulan april,kalau ikut jadual cms 1 bulan mei ni. Ramai yang tunggu mungkin lambat lagi.Sekarang ni tengah confuse...bulan mei ni kena wat cash advance ke tak?? ada beberapa mazhab... :roll:

Nyesal sungguh tak tanya masa pertemuan od aritu... bukan pe,masa tu dah syok tengok plan leh wat saving dan beli kete baru...tu yang lupa nak tanya detail...buat kawan2 yang nak gi pertemuan OD tanya betul2...detail...takle kompius cam saya ni... :D


tengokla balik apa yg drangka dlm kertas yg bertajuk MEKANISME MODEL AJIT tu. rasanya cash advance dr cc x perl buat. mmg OD akn susut byk sbb duit yg masuk pn x byk..hnya gaji je. x percaya tanya melalui email kt en.aziz.

Author:  bobmalaya [ 10 May 2010, 09:56 ]
Post subject:  Re: sebelum cms 1...

makin sibuk en aziz sekarang..
apa pun di harap kawan2 bersabar...

Author:  katin [ 10 May 2010, 10:43 ]
Post subject:  Re: sebelum cms 1...

tima kasih bagi respon, saya buat yang mcm kwn2 bagitau...tima kasih atas maklumat...
sekarang ni rasa lapang sikit hati...hutang semakin kurang,simpanan pun ada... alhamdulilah, tima kasih banyak pada en.aziz sekeluarga dan team...moga Allah merahmati :P

Author:  ciku82 [ 10 May 2010, 11:34 ]
Post subject:  Re: sebelum cms 1...

itula od sy pun sm...saya mula2 confuse gak nape od sy susut byk sgt.model AJIT saya dh selesai april aritue nie tgh tgg cms 1..nasibla ader kwn sy yg dah cms1 terangkan kat sy..takut gak ler kalo en aziz ngamuk kat kami..pdhal kami tak enjoy pn ngn duit tue...huhuhu..sy dh sms kak lin dpt no. 68.. utk cms 1..ngah tgg sms la nie..tak tau la..

Author:  katin [ 11 May 2010, 10:33 ]
Post subject:  Re: sebelum cms 1...

InsyaAllah kami tunggu dengan sabar bobmalaya,bak kata en.aziz bukan senang nak senang bukan susah nak susah...cuma kami ni org baru pengalaman pun takde,jadi kalau lambat tu rasa risau je dalam hati...kami ikut plan e.aziz 100 persen... ( e.aziz pernah cakap dalam seminar " this is my way...not your way"...)

Apa pun...thanks e.aziz...rasanya saya dah jumpa cahaya dalam melalui terowong gelap yang panjang... :ugeek:

Author:  naksenang [ 14 May 2010, 13:35 ]
Post subject:  Re: sebelum cms 1...

salam..sy pun tgh tggu cms 1.tapi no 377...hua..lmbtnyer lgi..sabar..sabar..
ada x dr pantai timur kawan2

Page 1 of 1 All times are UTC + 8 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/