azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 21 Aug 2019, 16:07

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Kad Kredit Bank Rakyat...
PostPosted: 17 May 2010, 16:23 
Offline

Joined: 17 May 2010, 14:40
Posts: 8
Salam semua..just nak tanya ada tak sesiapa yg dah pernah guna cc Bank Rakyat dlm model ajit sblm ini,bkn apa saya baru dapat cc bank rakyat ni,cuma dpt tau dari pegawai bank rakyat ni,utk cash advance dgn ATM just 50% shj yg blh keluar dari kredit limit...betul ker..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kad Kredit Bank Rakyat...
PostPosted: 18 May 2010, 06:04 
Offline

Joined: 13 May 2010, 22:47
Posts: 13
Location: Shah Alam - Kerteh
betul.depends kepada CC bank ada yang boleh withdraw 50% dan ada juga yang boleh withdraw 70% contohnya HL Essential
Dan tak silap saya withdrawal via ATM ni mmg limit sekali pengeluaran pun RM1500.
Tolong betulkan kalau info saya ni salah.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kad Kredit Bank Rakyat...
PostPosted: 18 May 2010, 08:40 
Offline

Joined: 11 Dec 2008, 20:19
Posts: 18
Location: perak
btolll..suma kad mcm tu..xpe, proceed je ngn cc ape pn y disuruh
gud luck..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kad Kredit Bank Rakyat...
PostPosted: 29 Jun 2010, 08:49 
Offline

Joined: 15 Mar 2010, 14:52
Posts: 26
Kalau tak boleh kuar ikut ATM, try kat kaunter. Takkan laa tak leh withdraw CA.
Atau maybe kad tuh belum activate? atau belum tukar no pin? ;)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kad Kredit Bank Rakyat...
PostPosted: 29 Jun 2010, 19:34 
Offline

Joined: 28 Jul 2009, 20:47
Posts: 34
ain wrote:
rini saya gi nak wat cash advance cc di bank rakyat...bank kata takleh keluar via atm dia. Nape yer? Abis tu nak kuar kat mana yer. fenin...fenin...


salam semua...
cawangan mane tu?sy takde masalah pun draw kat ATM bank rakyat.mesti officer tu taktau pasal cash advance! pergi ler cwgan lain!patutnye mmg takde masalah klu nak kuar advan kat mesin atm.klu tak leh jugak call jer kad centre bgtau nak kuarkn cash advance.sure bolehnye!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kad Kredit Bank Rakyat...
PostPosted: 29 Jun 2010, 21:03 
Offline

Joined: 06 Oct 2009, 13:14
Posts: 37
ain wrote:
rini saya gi nak wat cash advance cc di bank rakyat...bank kata takleh keluar via atm dia. Nape yer? Abis tu nak kuar kat mana yer. fenin...fenin...


saya bru je gi withdraw cc kt atm bank rakyat 26hb. ok je. xda masalah pon. yg penting no. pin mesti kena ada...sama je mcm nk kluar pakai atm kad.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kad Kredit Bank Rakyat...
PostPosted: 03 Jul 2010, 07:51 
Offline

Joined: 25 Mar 2010, 18:57
Posts: 3
memang dah call tele bank rakyat. tmpat lain boleh. kat cawangan sini je tak boleh. org dalam bank ni yg cakap tak boleh. tapi hq dia dah antar org siasat kat cawangan saya yg pelik ni,,,,ehehe...sib baik ada cc lain. guna yg tu dulu....huhu...


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group