azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 21 Aug 2019, 15:47

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 24 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: PNB dah tak buat OD ASB!!!
PostPosted: 25 Aug 2010, 20:04 
Offline
Site Admin

Joined: 10 Mar 2008, 00:37
Posts: 167
Salam faizul,

Lupakan bab OD/ASB. Cairkan segera Sijil ASB buat C/A dengan segera. Dah ada CC tak semestinya kesemua 4 dlm famili yg dikehendaki, sms Kak Lin dgn segera. Jangan buang masa.

aziz cfp


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: PNB dah tak buat OD ASB!!!
PostPosted: 25 Aug 2010, 22:16 
Offline

Joined: 20 Jun 2010, 01:29
Posts: 32
salam en aziz,
Terima kasih en aziz. Saya dah confirm memang OD saya x dapat setelah saya contact HQ. Management branch yg lembab menyebabkan saya dapat tahu lambat jawapan. Kenapalah saya lambat follow up direct dgn HQ sebelum ni.Ada hikmahlah tu. C/A saya dah ada.buku cek pun dah ada.CC pun dah dapat semua.cuma tgh tunggu sijil ASB dapat kat tangan untuk dicairkan je.
Boleh ke sms kak lin sekarang. minggu depan dah boleh dapat sijil tu dan cairkan. saya memang btl2 x sabar ni en aziz sebab dah byk buang masa.tambahan pulak gaji saya dah masuk bulan ke-2 ni potong PL.harap sangat dapat jumpa en aziz dalam masa terdekat ni.Please.....
thanks...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: PNB dah tak buat OD ASB!!!
PostPosted: 26 Aug 2010, 13:01 
Offline

Joined: 20 Jun 2010, 01:29
Posts: 32
salam en.aziz,
saya dah cancelkan OD saya.minggu depan dapat sijil ASB dan cairkan.
CC & C/A memang saya dah ada.boleh ke sms kak lin skrg.
harap dapat jumpa en aziz segera sbb gaji dah potong PL bln ke 2.
tq


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: PNB dah tak buat OD ASB!!!
PostPosted: 26 Aug 2010, 13:32 
Offline
Site Admin

Joined: 10 Mar 2008, 00:37
Posts: 167
Salam,

Yes. SMS Kak Lin dengan segera utk 2nd appointment.

aziz cfp


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 24 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group