azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 08 Dec 2019, 12:01

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: OD enterprise..
PostPosted: 16 Jul 2010, 19:23 
Offline

Joined: 02 Jul 2010, 19:35
Posts: 4
salam..aritu lepas OD ASB reject,saya diarahkan buka 1 enterprise..dah bukak.skrg ni saya menjual keluaran tekstil. :D ..dah pegi rhb,officer cakap OD blh buat selepas..
1.buka current acc min.RM1k.
2.cagarkan sijil ASB kat bank.
rasanya tu saja yg officer bgtau tadi.betul tak apa yg saya buat?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD enterprise..
PostPosted: 18 Jul 2010, 23:50 
Offline

Joined: 11 Apr 2010, 14:31
Posts: 18
firdaus wrote:
salam..aritu lepas OD ASB reject,saya diarahkan buka 1 enterprise..dah bukak.skrg ni saya menjual keluaran tekstil. :D ..dah pegi rhb,officer cakap OD blh buat selepas..
1.buka current acc min.RM1k.
2.cagarkan sijil ASB kat bank.
rasanya tu saja yg officer bgtau tadi.betul tak apa yg saya buat?


betul ker hanya daftar niaga sahaja..
klu betul tak ada masalah sgt nie..senang jer..
tp rate baper dia bagi adakah still sama


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: OD enterprise..
PostPosted: 28 Aug 2010, 15:20 
Offline

Joined: 21 Oct 2009, 12:21
Posts: 10
Location: kuantan, pahang darul makmur.....
salam...
maaf menyelit skit.. minta tolong kepada sesiapa yang dapat memberikan nombor telefon pegawai bank RHB, CIMB & MAYBANK KUANTAN untuk urusan OD.......... terima kasih


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group