azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 10 Dec 2019, 06:12

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Masalah-masalah...
PostPosted: 20 Aug 2010, 09:45 
Offline

Joined: 17 May 2010, 14:40
Posts: 8
Salam En Aziz, saya telah diarahkan oleh En Aziz utk membeli 2 buah rumah sekaligus,so semua dah settle,loan dah approve dan kini cuma menunggu umah siap sahaja,kalau ikut pada perjanjian umah akan siap sepenuhnya dalam tahun ini, apa yg memeningkan saya ialah, saya dikehendaki membayar duit pemprosesan pinjaman rumah berjumlah serendah rm200 sehingga rm 7++, bagi bulan Januari bermula dgn rm2++ (bagi sebuah rumah)yg terkini bagi bulan ogos 2010 ialah berjumlah rm7++, ( bagi sebuah rumah). Jadi masalah yg timbul saya kini terpaksa tidak membuat simpanan semenjak awal tahun 2010 sehingga kini,kemudian terpaksa menggunakan duit saving yg ada sblm ini utk cover tu semua,mohon sangat-sangat bantuan tuan dalam menyelesaikan atau mengurangkan permasalahan saya...

Kamarul Kuantan...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Masalah-masalah...
PostPosted: 22 Aug 2010, 04:00 
Offline
Site Admin

Joined: 10 Mar 2008, 00:37
Posts: 167
Salam Kamarul,

SMS Kak Lin utk CMS. Insyaallah bulan puasa ni saya akan cuba "clear" seramai mungkin sebelum Raya. Tapi saya nak ingatkan kepada yg telah melanggar undang2 Model AJIT TAK PAYAH DATANG. Kak Lin akan hantar AMARAN kepada semua yg akan dapat date sesi CMS. Kalau datang jugak, saya ingatkan bahawa saya tanpa ragu2 akan suruh balik kalau tak ikut pelan sepertimana yg telah direncanakan.

"Selamat Berpuasa, Semoga dirahmati Allah S.W.T."

aziz cfp


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Masalah-masalah...
PostPosted: 23 Aug 2010, 08:09 
Offline

Joined: 11 Apr 2010, 14:31
Posts: 18
admin wrote:
Salam Kamarul,

SMS Kak Lin utk CMS. Insyaallah bulan puasa ni saya akan cuba "clear" seramai mungkin sebelum Raya. Tapi saya nak ingatkan kepada yg telah melanggar undang2 Model AJIT TAK PAYAH DATANG. Kak Lin akan hantar AMARAN kepada semua yg akan dapat date sesi CMS. Kalau datang jugak, saya ingatkan bahawa saya tanpa ragu2 akan suruh balik kalau tak ikut pelan sepertimana yg telah direncanakan.

"Selamat Berpuasa, Semoga dirahmati Allah S.W.T."

aziz cfp


ganas..ganasss


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Masalah-masalah...
PostPosted: 23 Aug 2010, 09:24 
Offline

Joined: 17 May 2010, 14:40
Posts: 8
Tqvm En Aziz, saya dah sms Kak Lin..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Masalah-masalah...
PostPosted: 23 Aug 2010, 23:56 
Offline

Joined: 21 Apr 2009, 09:52
Posts: 9
Location: pasir gudang
Kamarulazlan wrote:
Salam En Aziz, saya telah diarahkan oleh En Aziz utk membeli 2 buah rumah sekaligus,so semua dah settle,loan dah approve dan kini cuma menunggu umah siap sahaja,kalau ikut pada perjanjian umah akan siap sepenuhnya dalam tahun ini, apa yg memeningkan saya ialah, saya dikehendaki membayar duit pemprosesan pinjaman rumah berjumlah serendah rm200 sehingga rm 7++, bagi bulan Januari bermula dgn rm2++ (bagi sebuah rumah)yg terkini bagi bulan ogos 2010 ialah berjumlah rm7++, ( bagi sebuah rumah). Jadi masalah yg timbul saya kini terpaksa tidak membuat simpanan semenjak awal tahun 2010 sehingga kini,kemudian terpaksa menggunakan duit saving yg ada sblm ini utk cover tu semua,mohon sangat-sangat bantuan tuan dalam menyelesaikan atau mengurangkan permasalahan saya...

Kamarul Kuantan...


salam ramadhan...
kekadang rezeki datang tanpa kita duga melalui orang lain....syukur alhamdulillah. bila pulok turn kawe nihh....ari tu (cms1) en aziz tanya pasal rumah, kawe lom tau nak satel kat mana. pah tu kena tunggu pah sudah..insya Allah tunggu cms 2 nih. sabo..sabo...nak anto sms selalu nnt kak lin gege... :lol:

_________________
"trust ur hope, not ur fear...."


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group