azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 22 Apr 2019, 06:07

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: PENING
PostPosted: 02 Apr 2009, 09:58 
Offline

Joined: 02 Apr 2009, 09:55
Posts: 17
Akum encik Aziz, sy idris...dalam tangan saya ade duit RM 50,000..nak buat ape..dalam fikiran sy..fikir nak joli...mintak nasihat & petua encik aziz...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: PENING
PostPosted: 03 Apr 2009, 11:56 
Offline

Joined: 24 Mar 2009, 10:10
Posts: 36
Jangan joli dulu... bagi kat saya. Bulan-bulan saya bayar dividen RM2000 ke akaun tuan selama 3 tahun.

RM5000 tu saya convert ke sijil ASB, kemudian saya cagarkan untuk OD RHB/CIMB. Supplement card credit saya dah ada untuk cover bayaran dividen RM2000 kepada tuan.

Setuju tak??


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: PENING
PostPosted: 05 Apr 2009, 23:48 
Offline

Joined: 15 Sep 2008, 18:52
Posts: 12
salam riz,
awak dh jd klien en aziz ke blom?
kalu blom saya cadangkan awak register utk ceramah and join program nih
en aziz akan bg tau nak buat apa ngan RM50k tu
kalu dh join, saya cadangkan utk buat beberapa benda
1. settlekan hutang kecik2 mcm kredit kad, PL kalu amount dh tinggal cket
2. kalu tak cukup lg supplement, masuk kat apa2 akaun dlm bank terbabit n apply supplment contohnya masuk OCBC fd and ask for Power Credit facility
3. paling senang masuk je dlm ASB


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: PENING
PostPosted: 09 Apr 2009, 12:08 
Offline

Joined: 25 Nov 2008, 14:10
Posts: 49
RIZ wrote:
Akum encik Aziz, sy idris...dalam tangan saya ade duit RM 50,000..nak buat ape..dalam fikiran sy..fikir nak joli...mintak nasihat & petua encik aziz...


huh... byk tul duit ko nih... kalau aku ler... first sekali aku akn invest... byk cara leh invest... convert g sijil dulu... then masuk auction umah... sewakan... ermmm.. byk la... kene banyak membaca... first aku cadangkan... baca buku investment... :D...
kalau susah2 register jer ngan en.aziz... compem selamat...

_________________
"Its not about how good you are, its about how good you want to be"


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: PENING
PostPosted: 21 Jul 2009, 19:44 
Offline

Joined: 14 Jun 2009, 23:29
Posts: 65
salam..

ehhhh ;) RIZ kata x lepas buat pl camna cepat dapat rm50k..pelik niee :shock: ape rahsia..atau rahsia disebalik rahsia ;) ;)
nak tanya molaz lah dah lama ke join model ajit niee...mana blh pinjam2 mcm tu ngan RIZ sebab setiap sen tu en aziz dah tentukan mana hala tuju kita..camna molaz nak byr kat RIZ kan kena dapat kebenaran en aziz. dulu... betul x en aziz :mrgreen:


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group