azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 22 Apr 2019, 06:07

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Tawaran Kad Kredit Bank Rakyat
PostPosted: 20 Oct 2009, 16:02 
Offline

Joined: 06 Aug 2008, 14:43
Posts: 11
Assalamualaikum..

Ni ada maklumat sikit pasal kad kredit bank rakyat. Sehingga Januari 2010 had pengeluaran cash advance adalah 80%. Kalau nk kuarkan cash advance tu melalui kaunter, kena g bank lain (Maybank/CIMB/RHB), coz bank rakyat nye kaunter tk sediakan facility tu. Tapi nk tya la...no pin untuk CC tu kena mohon lain or mmg bank akan bg kemudian? OK tu je nk dikongsi bersama.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Tawaran Kad Kredit Bank Rakyat
PostPosted: 21 Oct 2009, 17:00 
Offline

Joined: 31 Aug 2009, 12:31
Posts: 11
Assalamualaikum.. hairanaz

Saya nk tanye lah cash advance lau kt ATm B. Rakyat leh x lau keluarkan 80%...just nk tau je lau u tau maklumat ni...tq


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Tawaran Kad Kredit Bank Rakyat
PostPosted: 24 Oct 2009, 10:26 
Offline

Joined: 06 Aug 2008, 14:43
Posts: 11
nangka34 wrote:
Assalamualaikum.. hairanaz

Saya nk tanye lah cash advance lau kt ATm B. Rakyat leh x lau keluarkan 80%...just nk tau je lau u tau maklumat ni...tq


boleh je rasanye. tapi skali kluar, caj rm30 or 3% mane2 yg lebih tgi. klu u nk kuar byk2 then kena lebih dr skali. tak ke byk fees dier, betul tak? better kt kaunter. tapi semua kaunter bank rakyat tkleh cash advance ke?..hehe tya balik lak...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Tawaran Kad Kredit Bank Rakyat
PostPosted: 24 Oct 2009, 23:22 
Offline

Joined: 11 Jul 2009, 21:44
Posts: 136
hairanaz wrote:
nangka34 wrote:
Assalamualaikum.. hairanaz

Saya nk tanye lah cash advance lau kt ATm B. Rakyat leh x lau keluarkan 80%...just nk tau je lau u tau maklumat ni...tq


boleh je rasanye. tapi skali kluar, caj rm30 or 3% mane2 yg lebih tgi. klu u nk kuar byk2 then kena lebih dr skali. tak ke byk fees dier, betul tak? better kt kaunter. tapi semua kaunter bank rakyat tkleh cash advance ke?..hehe tya balik lak...


salam..
minat nak kongsi ckit..
pengeluaran rm 1000 bank rakyat akan caj rm 30 sahaja..tp klu nak kuar lebih baik kita gunakan kaunter..
kaunter bsn boleh kuarkan mana2 kat krdit dengan caj yang sama rm 50 bagi setiap keluaran..so sesiapa yang ada cc bsn n cc bank rakyat kita kuarkan sahaja kat kaunter bsn lagi senang..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Tawaran Kad Kredit Bank Rakyat
PostPosted: 28 Oct 2009, 19:24 
Offline

Joined: 28 Oct 2009, 19:13
Posts: 4
berapa interest cc bank rakyat?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Tawaran Kad Kredit Bank Rakyat
PostPosted: 06 Nov 2009, 04:22 
Offline

Joined: 26 Oct 2009, 20:54
Posts: 9
bobmalaya wrote:
hairanaz wrote:
nangka34 wrote:
Assalamualaikum.. hairanaz

Saya nk tanye lah cash advance lau kt ATm B. Rakyat leh x lau keluarkan 80%...just nk tau je lau u tau maklumat ni...tq


boleh je rasanye. tapi skali kluar, caj rm30 or 3% mane2 yg lebih tgi. klu u nk kuar byk2 then kena lebih dr skali. tak ke byk fees dier, betul tak? better kt kaunter. tapi semua kaunter bank rakyat tkleh cash advance ke?..hehe tya balik lak...


salam..
minat nak kongsi ckit..
pengeluaran rm 1000 bank rakyat akan caj rm 30 sahaja..tp klu nak kuar lebih baik kita gunakan kaunter..
kaunter bsn boleh kuarkan mana2 kat krdit dengan caj yang sama rm 50 bagi setiap keluaran..so sesiapa yang ada cc bsn n cc bank rakyat kita kuarkan sahaja kat kaunter bsn lagi senang..


salam
nk kompom kan la..
klau sy buat cash advance cc b.rakyat kat kaunter bsn caj utk skali pengeluaran hanya rm30 ek? katekan sy nk kuarkan rm3500... klau kat atm dah sure kene rm90 hehe..

cc lain cam bimb pon bleh kuar kat kaunter bsn ke? klau btl nie dah kire bgs hehe:)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group